EL WARDA

EL WARDA El Warda

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij El Warda. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 19:50 Heel lekker. De aardappelen vond ik iets minder van smaak.
30 jul 2022 om 21:16 Niet te vreten
11 jul 2022 om 19:24 heel lekker en veel te veel, wel veel te veel vocht (saus)
21 jun 2022 om 20:32 Het eten was er vrij snel en smaakte oké, maar een zat een papieren servet/ zakdoek in de tajine… heb het eten dus niet opgegeten.
7 jun 2022 om 21:17 Als marokkaan schaam ik me voor dit “marokkaans” eten, voor 2 tajines kregen we te weinig brood mee. De tajines waren gewoon soep met harde patatjes en vlees dat niet goed gaar was. De hariraa bevat genoeg zout om 2 paarden te doden. 0 stars
12 mei 2022 om 20:25 Eerst via UberEats geprobeerd, ging helemaal mis. Dan via Takeaway en ik werd super goed verder geholpen door de eigenaar. Top service! Eten was heerlijk en warm.
27 apr 2022 om 8:48 super lekker en verzorgd
10 apr 2022 om 18:57 Heerlijk eten
24 mrt 2022 om 22:23 Top tajine
22 feb 2022 om 21:32 Heel lekker. Goed ingepakt. Snelle en vriendelijke levering.
6 feb 2022 om 19:11 Gwn top!!!
26 jan 2022 om 20:01 Alles lekker warm en super van smaak!! Enkel de bastilla, vond ik persoonlijk dat de kip jammer genoeg teveel vel had en brokken waardoor ik niet echt verder heb gegeten, hoop next time dat het anders is. Verder HEERLIJK!!